Baon.hu hírek

Tartalom átvétel bama
bama - Helyi hírek
Frissítve: 29 perc 28 másodperc

A hucul ló nem ismer akadályt

29 perc 28 másodperc
Az állatok és lovasaik a hucul ösvényen mérik össze ügyességüket és bátorságukat.

Átadták a díjakat

29 perc 28 másodperc
Kecskemét legnagyobb múltra visszatekintő fesztiválján, a Hírös Hét nyitónapján adták át a közgyűlés által adományozott díjakat.

Lezsák Sándor: a kereszténység nélkül Európa szétesik, szétmállik az időben

29 perc 28 másodperc
Nehéz időt élünk, Istenünket becsmérlő és tagadó emberáradat özönlik felénk, de e nehéz időben is hittel valljuk, hogy az egészséges veszélytudat szervezi a történelmi megbékélést szerte a fenyegetett Európában – fogalmazott az Országgyűlés alelnöke a felvidéki Királyfiakarcsán.

Feleannyi óvodásnak lesz hely az épületben

29 perc 28 másodperc
Saját bevallása szerint ­tüzet okádott a polgármester, amikor meglátta, hogy csak 75 óvodás fér majd el a 400 milliós épületben.

Putyin a Krím félszigeten: helyreállt a történelmi igazságosság

29 perc 28 másodperc
A történelmi igazságosság helyreállításának nevezte szombaton Vlagyimir Putyin orosz elnök a Krím félszigeti Szevasztopol területi jogi kikötőváros 2014-es orosz elcsatolását. 

Balog Zoltán: a népművészet fontos része Szent István örökségének

29 perc 28 másodperc
A népművészet mesterei a magyar jövőnek alkotnak, amikor nemcsak a múlt egy darabját őrzik, hanem azt alakítják, megújítják – mondta az emberi erőforrásokért felelős miniszter a nemzeti ünnep alkalmából rendezett népművészeti díjátadón a budai Várban.

Térdig járta a lábát

29 perc 28 másodperc
Szűk három hónap alatt több mint 2000 kilométert gyalogolt. Ez önmagában talán nem is különös, azonban mezítláb tette meg a távot.

A megkínzott állatokra emlékeztetnek

29 perc 28 másodperc
Az állatkínzás és állatbántalmazás terén kialakult állapotokra kívánják felhívni a figyelmet, ezért gyertyagyújtással demonstrálnak szombat este a Tóth Kálmán ­téren.

Egy autós és egy motoros ütközött össze

29 perc 28 másodperc
A rendelkezésre álló adatok szerint augusztus 19-én 14 óra 15 perc körül az 55-ös számú főút 84-es kilométerénél – Csávoly külterületén – eddig tisztázatlan körülmények között egy autó és egy motorkerékpár ütközött össze.

Ismét 4-0-ra győzött a Manchester United, most a Swansea City otthonában

29 perc 28 másodperc
A Manchester United 4-0-ra nyert a Swansea City otthonában az angol labdarúgó-bajnokság második fordulójának szombat délutáni nyitómérkőzésén.

Nepáli embercsempészt fogtak el Letenyén

29 perc 28 másodperc
Embercsempészés miatt indítottak eljárást egy nepáli férfi ellen, aki ismerősét akarta a felesége útlevelével Magyarországon át Németországba juttatni, a férfit Letenyénél fogták el a rendőrök – közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Vonat ütközött egy autóval Kapásfalunál

29 perc 28 másodperc
Szombat délután Lakiteleken a Kapásfalu felől vezető 4505-ös úton nekiütközött egy fehér Citroen az érkező vonatnak.

Ünnepi sátor dőlt össze Ausztriában a vihar miatt, két ember meghalt

29 perc 28 másodperc
Legalább 120-an megsérültek, közülük húszan súlyosan.

Sárkányok is ültek a sárkányhajóban

29 perc 28 másodperc
Augusztus 20-a alkalmából negyedszer rendeztek sárkányhajó versenyt Tiszaalpáron, ahol tizenkét csapat mérettette meg magát.

Jól vizsgázott a videobíró Münchenben

29 perc 28 másodperc
Sikeresen mutatkozott be a videobíró a német labdarúgó Bundesligában a 2017/2018-as idény pénteki nyitómeccsén a címvédő Bayern München és a Bayer Leverkusen között.

Az LMP szerint a kormány cserben hagyja az egyszülős családokat

29 perc 28 másodperc
Mivel a kormány nem nem támogatta az ellenzéki párt témában készített javaslatcsomagját, cserben hagyta a gyermekeiket egyedül nevelő szülőket – mondta Ábrahám Júlia szombaton.

Kutyus cucliztatja a bárányt

29 perc 28 másodperc
Ritka kedves látvány, amint az állatok emberi tulajdonságokat öltenek, emberként viselkedve gondozzák egymást.

Két embert őrizetbe vettek a wuppertali késelés gyanújával

29 perc 28 másodperc
Egy 14 és egy 16 éves szíriai fiatalt fogtak el a németországi Wuppertalban péntek délután végrehajtott késelés gyanúja miatt, két másik elkövetőt pedig még keresnek – közölte a helyi rendőrség szóvivője szombaton.

Katonai mikrobusszal ütközött a Toyota

29 perc 28 másodperc
A Magyar Honvédség egyik szolgálati járművével ütközött a délelőtti órákban egy Toyota személyautó Mélykúton, az 55-ös főúton.