Baon.hu hírek

Tartalom átvétel baon
baon - Helyi hírek
Frissítve: 2 perc 5 másodperc

Kármentesítették a volt gázgyári területet

2 perc 6 másodperc
Befejezték a kármentesítést az egykori gázgyár területén, a cég pedig értékesíteni akarja a Sugovica védtöltése melletti telket.

Rendesen felújítanák a főtéri szökőkutat

2 perc 6 másodperc
Nyárra megújult szökőkút adhat majd enyhet a Szentháromság téren. Erről is szó esett a hét elején megrendezett várospolitikai fórumon.

187 ország borult sötétségbe egy órára

2 perc 6 másodperc
Rekordszámú, 187 ország részvételével söpört végig a világon a Föld Órája akció, hogy felhívja a figyelmet a klímaváltozás negatív hatásaira.

Ketten megsérültek egy nagykőrösi lakástűzben

2 perc 6 másodperc
Tűz keletkezett egy háromlakásos sorház egyik lakásában vasárnap délelőtt Nagykőrösön, két ember megsérült - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

Az utcán sétált a lopott tárgyakkal a férfi

2 perc 6 másodperc
Kecskeméten, a Gyenes Mihály tér egyik garázsának ajtaját március 25-én a reggeli órákban ismeretlen elkövető felfeszítette és használati tárgyakat lopott el.

Keresik a rendőrök a pénztárcatolvajt

2 perc 6 másodperc
A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Késhetnek ma a vonatok

2 perc 6 másodperc
Felsővezeték-szakadás miatt a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen és a szegedi vasútvonalon utazóknak 20-70 perces késésekre kell számítaniuk.

Lángolt az egész tető a tanyán

2 perc 6 másodperc
Teljes terjedelmében égett egy körülbelül 130 négyzetméter alapterületű tanya tetőszerkezete és egyik helyisége vasárnapra virradó éjjel Kecskemét külterületén, a Kisfái tanyán.

Felborult egy busz az M5-ös autópályán

2 perc 6 másodperc
A baleset a 132-es kilométernél történt vasárnap hajnalban. A buszon negyvenkilenc ember utazott, öten sérültek meg.

A Kecskemét legyőzte a MAFC-ot

2 perc 6 másodperc
A Kecskemét könnyedén, 3-0-ra győzött szombaton a MAFC ellen a férfi röplabda NB I szombati helyosztóján.

Az alapszakaszt már megnyerő Fehérvárt fogadja a KTE

2 perc 6 másodperc
Az élvonalbelei bajnokság alapszakaszának utolsó fordulójában az Alba Fehérvárt fogadja a KTE-Duna Aszfalt. A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik a Messzi István Sportcsarnokban. Győzelme esetén a Kecskemét a nyolcadik helyről vághat neki a középszakasznak.

Gyerekrollereket javítottak ingyen a kék mellényesek

2 perc 6 másodperc
A már kalocsai csoporttal is rendelkező Blue Knights LE MC nemzetközi motorosklub tagsága saját zsebből tette biztonságosabbá óvodások járgányait.

Nem volt telitalálatos szelvény az ötös lottón

2 perc 6 másodperc
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 12. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki

Visszavágott a Kécske a Félegyházának

2 perc 6 másodperc
Küzdelmes mérkőzésen a jobb erőkből álló tiszakécsei csapat könnyedén nyert a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rangadóján.

Gólzáport hozott a második félidő

2 perc 6 másodperc
A listavezető Kecskeméti LC a tavaszt remekül kezdő Lajosmizsét fogadta szombat délután. A KLC favorithoz méltó módon azonnal a kapujához szögezte a vendégeket, a fölény már az 5. percben góllá érett.

Lelkes önkéntesek keresik a leleteket

2 perc 6 másodperc
Már közel húszra tehető Bács-Kiskun megyében a múzeumbarát fémkeresők száma. A történelem és a régészet iránt rajongó laikusok szabadidejükben fémdetektorral járják az ásatásokat, és a talált régiségeket, leleteket átadják a szakembereknek.

Ifjúsági házat építenek a plébánia udvarán

2 perc 6 másodperc
Letették az ifjúsági ház alapkövét a katolikus templom mellett, melyet Süveges István főesperes, kanonok áldott meg.

Aligátorbőrből készült óraszíjakat foglalt le a NAV

2 perc 6 másodperc
A NAV szombati közleményében azt írták, hogy a csomag, amely 227 óraszíjat - és tizenkét óraalkatrészt - tartalmazott, Svájcból érkezett a ferihegyi repülőtérre.

Rókák csalétke miatt lesz ebzárlat

2 perc 6 másodperc
Ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendeltek el a megyében. Április 1-21. között rókák veszettség elleni immunizálására szórnak ki oltóanyagos csalétket, emiatt rendelték el a zárlatot a járási hivatalok.

Nemzedékek nemezei a Bozsó Gyűjteményben

2 perc 6 másodperc
Kiállítás nyílt szombaton a Bozsó Gyűjteményben. A Kodály Emlékév keretében megrendezett tárlaton a Kárpát- Medence legkiválóbb magyar ajkú kortárs nemezkészítői állították ki munkáikat.