%2

Lajosmizse Város Önkormányzatának rendkívüli Képviselő-testületi ülése 2021. július 28-án.

 

Tájékoztató a vásár megtartásáról

Megrendezésre kerül a 2021. augusztus havi Lajosmizsei Vásár!

 

Tájékoztatom a Tisztelt Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy Lajosmizsén 2021. augusztus 01-én megtartásra kerül az országos állat- és kirakodó vásár.

 

Mivel a Kormány által jelenleg is veszélyhelyzet van kihirdetve, ezért a vásártéren történő tartózkodás idején az alábbi ajánlások figyelembe vételét javaslom:

 

  • A vásáron tartózkodó személyek kötelesek más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1.5 méter távolságot tartani.
  • Igénybe lehet venni a vásártéren megtalálható kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget.
  • A vásári árusok csak gumikesztyűben nyúljanak az áruhoz, fertőtlenítőszerről saját maguk gondoskodjanak, továbbá az értékesítendő termékeket fedjék le! A vevőket pedig határozottan kérjék arra, hogy az áruhoz ne nyúljanak.
  • A vásárra csakis olyan személy látogasson el, aki egészséges, valamint a vele egy háztartásban élő sem mutat fertőzésre gyanús tüneteket, továbbá nem érintkezett fertőzött személlyel.

 

 

Továbbá tájékoztatom a Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya tájékoztatása alapján semmilyen korlátozás nincs érvényben az élőállat értékesítéssel kapcsolatosan. Az élőállat értékesítése csak érvényes állategészségügyi igazolással, szállítólevéllel történhet!

2021.07.28.

Testületi ülés dátuma: 
2021.07.28.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

2021.07.09.

Testületi ülés dátuma: 
2021.07.09.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

Álláshirdetés