%2

Lajosmizse Város Önkormányzatának rendkívüli Képviselő-testületi ülése 2022. június 30-án.

 

Tájékoztatás júliusi vásár megtartásáról

Megrendezésre kerül a 2022. július havi Lajosmizsei Vásár!

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy Lajosmizsén 2022. július 03-án megtartásra kerül az országos állat- és kirakodó vásár.

 

Továbbá tájékoztatjuk a Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya tájékoztatása alapján a madárinfluenza miatt a júliusi vásárban baromfi, galamb, madártojás és kedvtelésből tartott madarak beszállítása NEM ENGEDÉLYEZETT. Az élőállat értékesítése csak érvényes állategészségügyi igazolással, szállítólevéllel történhet! Az élőállat értékesítése során a vásár fenntartója, Lajosmizse Város Önkormányzata nem tartozik felelőséggel, mivel az adás-vétel az árusító és a vevő közötti jogügylet.

 

Felhívnánk a kiskutyát vásárlók figyelmét, hogy kizárólag a bechipezett, 8 hetesnél idősebb, oltási könyvvel rendelkező kiskutyát vásároljanak meg adás-vételi szerződés megkötésével. Egy 8 hetes kiskutyának minimum 1 oltással kell rendelkeznie, és legalább 3-szor le kell, hogy féregtelenítve legyen. A Vevők minden esetben kérjék el az Árusítók elérhetőségét és adatait, a későbbi esetleges reklamáció, probléma esetén.


 

2022.06.30.

Társulási ülés dátuma: 
2022.06.30.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

2022.06.30.

2022.06.23.

Társulási ülés dátuma: 
2022.06.23.
Meghívó: 
Jegyzőkönyv: 
Határozatok: 

Ügyfélszolgálat elmarad

Tisztelt Lakosság!A DTKH KFT. tájékoztatása szerint a 2022.06.16-án a DTKH Nonprofit Kft. általi ügyfélszolgálat Lajosmizse Város Művelődési Házban elmarad!Megértésüket köszönöm!