%2

MVM Démász Áramhálózati Kft. értesítése feszültség alá helyezésről

Megrendezésre kerül a 2021. szeptember havi Lajosmizsei Vásár!

Megrendezésre kerül a 2021. szeptember havi Lajosmizsei Vásár! Tájékoztatom a Tisztelt Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy Lajosmizsén 2021. szeptember 05-én megtartásra kerül az országos állat- és kirakodó vásár. Mivel a Kormány által jelenleg is veszélyhelyzet van kihirdetve, ezért a vásártéren történő tartózkodás idején az alábbi ajánlások figyelembe vételét javaslom: 

  • A vásáron tartózkodó személyek kötelesek más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1.5 méter távolságot tartani.
  • Igénybe lehet venni a vásártéren megtalálható kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget.
  • A vásári árusok csak gumikesztyűben nyúljanak az áruhoz, fertőtlenítőszerről saját maguk gondoskodjanak, továbbá az értékesítendő termékeket fedjék le! A vevőket pedig határozottan kérjék arra, hogy az áruhoz ne nyúljanak.
  • A vásárra csakis olyan személy látogasson el, aki egészséges, valamint a vele egy háztartásban élő sem mutat fertőzésre gyanús tüneteket, továbbá nem érintkezett fertőzött személlyel.

  Továbbá tájékoztatom a Lajosmizsei Vásár Árusítóit és Vevőit, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatala Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztálya tájékoztatása alapján semmilyen korlátozás nincs érvényben az élőállat értékesítéssel kapcsolatosan. Az élőállat értékesítése csak érvényes állategészségügyi igazolással, szállítólevéllel történhet! 

Megrendezésre kerül a Lajosmizsei Búcsú!

Megrendezésre kerül a Lajosmizsei Búcsú! Tájékoztatom a Tisztelt Lajosmizsei Búcsú Vásár Árusítóit és Látogatóit, hogy Lajosmizsén 2021. augusztus 29-én megtartásra kerül a Lajosmizsei Búcsú. Mivel a Kormány által jelenleg is veszélyhelyzet van kihirdetve, ezért a búcsúban történő tartózkodás idején az alábbi ajánlások figyelembe vételét javaslom: 

  • A búcsúban tartózkodó személyek kötelesek más emberekkel a szociális érintkezést a lehető legkisebb mértékűre korlátozni, és a másik embertől lehetőség szerint legalább 1.5 méter távolságot tartani.
  • Igénybe lehet venni a búcsúban megtalálható kézmosási és kézfertőtlenítési lehetőséget.
  • Az árusok csak gumikesztyűben nyúljanak az áruhoz, fertőtlenítőszerről saját maguk gondoskodjanak, továbbá az értékesítendő termékeket fedjék le! A vevőket pedig határozottan kérjék arra, hogy az áruhoz ne nyúljanak.
  • A búcsúba csakis olyan személy látogasson el, aki egészséges, valamint a vele egy háztartásban élő sem mutat fertőzésre gyanús tüneteket, továbbá nem érintkezett fertőzött személlyel.