Vendéglátóhelyek Lajosmizsén: Tanyacsárda Kft.

Printer-friendly versionPrinter-friendly version

Tanyacsárda Programcentrum, Étterem és Lovas farm

A Tanyacsárda alapvetően magyaros jellegű, de egyben a legmodernebb konyhatechnológiákat is alkalmazó, kitűnő konyhája joggal érdemelte ki már többszöri alkalommal a “Vidék legjobb étterme” díjat. A megannyi nemzeti és nemzetközi gasztronómiai elismerés (Védnöki tábla, Chevalier - Maison de Qualité, Chaîne des Rôtisseurs…) mellett pedig számos, a turizmus területén rangos elismerésnek számító díjban is részesült, mint például a Magyar Turizmus Zrt. Rozmaring Díja vagy a Magyar Turizmus Minőségi Díj /2007; 2011/.

A lajosmizsei Öreg és a felsőlajosi Új Tanyacsárda is kiválóan alkalmas mind egyéni, mind csoportos vendégek fogadására, kisebb családi, vagy akár nagyobb céges rendezvények lebonyolítására is. Mesterszakácsaink ételspecialitásai (pl.: a Bőségtál, a Kemencés libamáj, a Tejespite) már több mint harmadik évtizede fémjelzik a Tanyacsárda konyháját. A csárda étlapjára tradicionális receptek alapján készült ételek kerülnek. A hagyományos ízek úgy őrzik a magyaros jelleget, hogy közben érvényesülnek a korszerű táplálkozási elvárások is. Gasztronómiai programsorozatunk keretében hétről- hétre konyhaművészeti hagyományaink elevenednek fel.

Az Öreg 'Csárdában' a "városlakók" igazán belemerülhetnek a hamisítatlan vidéki atmoszférába: autentikus berendezésének, és nem utolsósorban kitűnő konyhájának köszönheti hírnevét a magyar vendéglátásban. Az Új Tanyacsárda területe ad otthont a
méneseknek és számos ısmagyar állatfajtának: a szürkemarha gulyának, a rackanyájnak és a baromfiudvarnak. Vendégeink többek között varázslatos lovasbemutatók, az Alföld homokbuckái között vezető kocsikázások, autentikus folklórbemutatók, felséges lakomák, izgalmas pusztaolimpiák, az ünnepekhez, jeles napokhoz kötődően pedig hagyományőrző és egyben modern elemeket ötvöző programok részesei lehetnek.

Amit kínálunk (a teljesség igénye nélkül):

  • Díjnyertes konyha
  • Lovas programok
  • Hagyományőrzés (Szüret, Húsvét, Advent, András napi disznótor…)
  • Családi rendezvények (Esküvő, ballagás, születés-, és névnap)
  • Céges családi nap, csapatépítés

Látogasson el hozzánk és legyen Ön is részese a Puszta varázsának!

További információ: www.tanyacsarda.hu